2 min læsningChelsea-profil afslører: Var tæt på Liverpool-skifte

En af Chelseas spillere fortæller, at han overvejede at skifte til Liverpool, inden skiftet til London-klubben blev en realitet.

2 min læsning
Timo Werner Chelsea Premier League
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix.

Timo Werner i slutningen af denne sæson endelig vist nogle af de kvaliteter, der gjorde, at Chelsea hentede tyskeren i 2020.

Den tidligere Leipzig-spilleres karriere kunne dog have set helt anderledes ud. Tilbage i januar 2020, da Werner skiftede til London-klubben, havde der nemlig længe gået rygter om, at Liverpool også var særdeles interesseret i tyskeren.

Vanvidsrygte: Ny ejer vil skabe vild engelsk stamme i Chelsea

Netop de rygter fortæller Werner nu om, da han i et interview med Evening Standard bliver spurgt ind til Liverpool-interessen.

– Da jeg var i Leipzig, havde jeg muligheden for at tage til Premier League. Liverpool var også i mine tanker, og de var en stor mulighed for mig, men i sidste ende valgte jeg Chelsea, og jeg vandt Champions League sidste år. Det var ikke den værste beslutning, siger Timo Werner.

Den nuværende Chelsea-spiller er da samtidig heller ikke bleg for at rose Klopp for hans træneregenskaber. Det fortæller han videre i interviewet med det engelske medie.

– Han er en af de bedste trænere, vi har haft i Tyskland.

– Ikke noget ondt imod vores manager (Thomas Tuchel, red.), men over de sidste par år, har han vundet flere titler. Han har en meget god personlighed – en personlighed som den tyske befolkning godt kan lide, fordi han virker sjov, siger Chelsea-spilleren.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Chelsea købte Timo Werner for 53 millioner euro i RB Leipzig, hvor det sidenhen er blevet til 89 kampe med 23 mål og 21 assist til følge.

Werner og Chelseas næste kamp er lørdag den 14. maj, hvor de netop møder Liverpool og Jürgen Klopp. Her står de to engelske klubber overfor hinanden i finalen i den traditionsrige FA Cup.

Timeline

Notifications

Notifikationer