Premier League

Vanvidsrygte: Ny ejer vil skabe vild engelsk stamme i Chelsea

Den kommende Chelsea-ejer, amerikanske Todd Boehly, vil efter sigende skabe en stamme af engelske spillere hos Chelsea, og det kan få ham til at gå på rov hos tre af Chelseas konkurrenter.

Declan rice Harry maguire Harry kane Chelsea rygte
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Læg lige mærke til disclaimeren over dette afsnit.

Fra England er der nemlig kommet et rygte, der til trods for den relativt troværdige kilde, vil skabe et fodbold-mæssigt jordskælv, hvis det kommer til at holde stik.

Det er beIN SPORTS-værten Richard Keys, der ifølge blandt andre Evening Standard, hører spændende ting Chelsea, som lige nu ser ud til at blive overtaget af et konsortium med amerikanske Todd Boehly i spidsen.

– Jeg bliver ved med at høre, at Chelsea vil køre på igen og bygge en engelsk rygrad gennem holdet. De nye ejere vil have et ønske om at statuere et eksempel, og det kan være det her, lyder det indledningsvis fra Keys.

Den 64-årige fodboldvært, der har en fortid hos blandt andre BBC, ITV, Sky Sports og ESPN, har sin egen blog, og her har han givet et bud på, hvordan den engelske stamme potentielt kunne komme til at se ud.

– De har brug for en midterforsvarer. Harry Maguire? Hvad vil han koste? 40/50 millioner pund? Jeg er sikker på, at han vil springe til, hvis han får chancen for en ny start.

– Den åbenlyse på midtbanen vil være [Declan] Rice. [N’Golo] Kanté har løbet sig selv i stå. Rice ville være den perfekte erstatning. Vil West Ham sælge? Selvfølgelig vil de det, hvis beløbet er rigtigt. Jeg ville give 150 millioner pund for ham uden at blinke. Hvis Rice selv skubber på, så bliver det måske ikke engang så meget.

Medie: Barca har haft samtaler med Chelsea om Lukaku

– Hvad gør de så oppe i front? Tuchel vil af med [Romelu] Lukaku, det er forholdsvis åbenlyst. Men hvor skal han hen? Hvem har fået mest ud af ham i hans karriere? Korrekt – fyren i Tottenham. Hvis [Antonio] Conte kan overtales til at blive, og han kunne tænke sig at arbejde med Lukaku igen, hvad kunne Spurs så gøre for at få ham? De ville ikke betale noget nær det, som Chelsea gav for ham. Hvad så med en byttehandel? To spillere med en værdi på 50 millioner pund stykket?

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– En engelsk rygrad i Chelsea sagde jeg, så Son eller Kulusevski ville ikke interessere dem på Stamford Bridge. Det efterlader én mulighed – Jep – Englands nummer 9. Lad os se. En transfer i dag er vanskelig nok, men tre i den størrelse på én sommer ville være utroligt. Det er dog det, jeg bliver ved med at høre, og derfor deler jeg det med jer.

Den britiske regering holder lige nu Chelsea fra både at købe og sælge spillere, som en sanktion mod holdejer Roman Abramovich.

De sanktioner ventes dog løftet, hvis handlen som ventet går igennem indenfor de næste par uger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P