1 min læsningBilleder der går lige i hjertet: Med- og modspillere trøster tilbagevendt Lyngby-profil efter tragedie

Lyngby-spilleren Marcel Rømer blev tiljublet og trøstet ved hans første kamp tilbage på banen efter en familietragedie.

1 min læsning
Lyngby BKs Marcel Rømer får rødt kort under 3F Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og SønderjyskE på Lyngby Stadion i Kongens Lyngby, onsdag den 21. april 2021.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Fodbold er så meget, men det er først og fremmest følelser.

Det blev understreget på den mest rørende facon efter kampen mellem Lyngby og Hvidovre.

AGF-profil kryber til korset: Jeg er bange for, vi rykker ned

I starten af marts ramte en tragedie Lyngby-midtbanespilleren Marcel Rømer, da hans kone meget pludseligt afgik ved døden.

Det har naturligvis efterladt danskeren ude af stand til at spille på ubestemt tid, men torsdag var han tilbage på grønsværen i 1-0 sejren på hjemmebane.

Efter kampen fik følelserne frit løb og det samme gjorde tiljublen og trøsten. Adskillige spiller fra både Lyngby- og Hvidovre-lejren var nemlig henne og uddele krammere og udvise medfølelse overfor Rømer, der lod tårerne falde.

Du kan se de rørende billeder i toppen af artiklen.

Journalist: Premier League-træner “forelsket” i Eriksen

Med sejren spillede Lyngby sig op på en førsteplads i NordicBet Ligaen med samme antal point som AC Horsens. Der er lagt op til noget af en finale med to runder tilbage i den andenbedste danske række, da FC Helsingør også er kandidater til oprykning med to point op til Lyngby og Horsens.

Timeline

Notifications

Notifikationer