1 min læsningJournalist: Premier League-træner “forelsket” i Eriksen

Transferjournalisten Fabrizio Romano fortæller, at Premier League-manageren er helt skudt i den danske kreatør.

1 min læsning
Leicester, Brendan Rodgers, Tottenham, Brentford, Premier League, Christian Eriksen klub.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksen har gennem sine præstationer siden sit comeback tiltrukket sig stor opmærksomhed fra en lang række klubber.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, er Leicester blandt de mere seriøse bejlere til danskerens underskrift. Det skyldes især, at klubbens manager, Brendan Rodgers, synes exceptionelt godt om Christian Eriksen.

– Jeg vil sige Tottenham og Leicester (er de mest oplagte klubber, red.). Brendan Rodgers er forelsket i Christian Eriksen. Det er to klubber, der begge er virkelig interesserede i Christian Eriksen. Men hans prioritet, som vi har sagt længe, er at vende situationen med Brentford, lyder det fra den italienske journalist i The Here We Go-podcast.

Artiklen fortsætter under reklamen.

– Han ønsker, at sætte sig ned med Brentford, sammen med sin agent, Martin Schoots, og tale med dem, for derefter at se, hvilke ønsker, de har. Det er meget kompliceret i øjeblikket.

– Når sæsonen er slut, vil han vende situationen med Brentford, men Tottenham og Leicester er begge interesserede i Christian Eriksen, lyder det fra Fabrizio Romano.

Sjov detalje: Thomas Franks søn spillede rolle i Eriksen-aftale

Udover Tottenham, Leicester og Brentford, er også Manchester United og Newcastle tidligere blevet nævnt som bejlere til Christian Eriksens underskrift.

Hvad fremtiden bringer for den danske stjerne, kan vi kun spå om på nuværende tidspunkt. Han skal dog næppe være nervøs for, om han kan finde et sted at spille, når hans nuværende kontrakt med Brentford løber ud denne sommer den 30. juni.

Timeline

Notifications

Notifikationer