1 min læsningOB melder udsolgt til pokalfinale: Alle billetter revet væk på få timer

OB har solgt alle sine billetter til pokalfinalen, hvor man på Brøndby Stadion tørner sammen med FC Midtjylland.

1 min læsning
OB
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby Stadion danner senere på måneden ramme om dette års finale i DBU Pokalen. Her er det allerede givet, at det bliver OB og FC Midtjylland som tørner sammen, og det har ikke været svært for førstnævnte at afsætte sine billetter til kampen.

Der skulle nemlig blot gå tre timer før samtlige 11.600 billetter i alle de stribede sektioner var total udsolgt. Det oplyser den fynske superligaklub torsdag på sin hjemmeside, hvor det er første gang i 15 år, at OB er nået så langt i turneringen.

– Det blå/hvide fanfælleskab har i dag nået nye højder. Interessen for at være en del af den store stribede fodboldfest til Pokalfinalen er nærmest eksploderet, indleder Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB og fortsætter:

– Vi er pavestolte og meget beærede over den fantastiske opbakning, vi oplever for tiden, og vi glæder os helt vildt til at indtage Brøndby Stadion til Pokalfinalen med over 12.500 OB-fans på lægterne, det bliver endnu et magisk øjeblik i klubbens historie.

OB-profil om fremtiden: Vil helt sikkert gerne videre

Pokalfinalebraget mellem OB og FC Midtjylland spilles Kristi himmelfartsdag den 26. maj klokken 15:00 og kan følges direkte på DR1.

Timeline

Notifications

Notifikationer