3F Superligaen

OB-profil om fremtiden: Vil helt sikkert gerne videre

Issam Jebali har i en længere periode været en af OB's allerstørste profiler - det bliver han dog ikke ved med at være for evigt.

Issam Jebali, OB, Pokalturneringen, pokalfinale, Superligaen, Europa League.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Nej, jeg tror ikke, at jeg kommer til at slutte min karriere i OB.

Således lyder svaret fra OB-profilen Issam Jebali, da han bliver forholdt spørgsmålet om, hvorvidt han kan se sig selv blive i OB resten af sin karriere.

Den 30-årige offensivprofil er lige nu et bærende element i OB’s offensiv, og torsdag var han med til at sende OB i pokalfinalen, da han snød Nicolai Flø i SønderjyskE-målet på et frispark og bragte ‘De stribede’ foran med 1-0.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Issam Jebali har dog ikke planer om at finde en ny klub bare sådan uden videre. At han torsdag kunne føre OB til pokalfinalen er nemlig blot et skridt på vejen. Jebali har således en såkaldt ‘bucketlist’, hvor han drømmer om at kunne vinge flere punkter af, inden han kigger sig omkring efter en ny klub.

– Min drøm er at opnå noget med OB, jeg vil ikke bare forlade klubben – jeg vil bidrage med noget. Men selvfølgelig kigger jeg mod næste skridt. Jeg håber, at jeg kan vinde pokalturneringen, nå i top seks og spille Europa League, og derefter vil jeg helt sikkert gerne videre, for jeg vil gerne opleve noget andet – men jeg vil først have succes her, inden jeg smutter, lyder det fra Issam Jebali til campo.dk.

Hvor han helt præcist vil hen i verden, har han dog ikke gjort sig de store tanker om endnu.

– Det er ligegyldigt, jeg ved det ikke. Lige nu fokuserer jeg på at være her, jeg kender ærlig talt ikke fremtiden. Jeg kan godt lide at være her, jeg har det sjovt, der er ambitioner, vi kigger fremad og prøver hele tiden at forbedre os. Hvad der så sker senere hen, må vi se på til den tid. Jeg må tage, hvad der er, siger han med et smil.

Optimistisk OB-profil: Finalen bliver 50/50

Den tunesiske offensivspiller skiftede til OB i sommeren 2019. Her er det sidenhen blevet til 22 mål i 82 kampe.

Issam Jebalis kontrakt med OB løber frem til sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P