1 min læsningMedie: ’95 % sikker’ – Ten Hag nærmer sig dyr drømmesigning fra Barcelona

Erik Ten Hag har, ifølge SportBible, så godt som sikret sig den første spiller, som Manchester United skal genopbygges op omkring.

1 min læsning
Premier League Manchester United FC Barcelona Frenkie De Jong
FILE PHOTO: Soccer Football - Erik ten Hag has been appointed as Manchester United's new manager. He is seen here celebrating after Ajax Amsterdam's Champions League match against Borussia Dortmund. Signal Iduna Park, Dortmund, Germany - November 3, 2021 REUTERS/Wolfgang Rattay/File Photo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Erik Ten Hag tager som bekendt over i Manchester United ved begyndelsen af næste sæson.

Men hollænderen er angiveligt allerede i færd med at støbe holdet sammen til genopbygningen af den stolte traditionsklub – og her er der tale om en genforening.

Ifølge det engelske medie SportBible så er Ten Hag nemlig gået på jagt i FC Barcelona, hvor man har øremærket Frenkie De Jong, som en essentiel brik i det kommende puslespil.

De to kender hinanden fra Ajax, og prisen på De Jong er ikke meget anderledes end den, han solgte den 24-årige midtbanespiller for i 2019. Barcelona købte ham for 650 millioner kroner. Den pris er angiveligt kun steget med lidt under 5 millioner euro, så den ender omkring 694 millioner kroner.

Rygtet understøttes af journalisten, Gerard Romero, der på sin twitter kan berette om, at handlen er ‘95% sikker’ på at blive gennemført.

Medie: Ten Hag har taget beslutning om Ronaldos fremtid

Mediet berører også et muligt spillerbytte som kan blive en del af aftalen, hvor Ten Hag angiveligt skulle være villig til at ofre enten Harry Maguire, Marcus Rashford eller Alex Telles plus en pengesum for De Jong.

Timeline

Notifications

Notifikationer