Premier League

Medie: Ten Hag har taget beslutning om Ronaldos fremtid

Ifølge et engelsk medie så skulle Erik ten Hag have taget en endelig beslutning om, hvorvidt Cristiano Ronaldo skal fortsætte i Manchester United.

Cristiano Ronaldo Manchester United Premier League
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Et af de store spørgsmål har været om Cristiano Ronaldo fortsætter i Manchester United i næste sæson.

Den portugisiske superstjernes fremtid i Manchester United har været til diskussion siden ansættelsen af Erik ten Hag som ny manager i klubben.

Men ifølge det engelske medie The Telegraph så skulle hollænderen nu have taget en afgørende beslutning.

To Manchester United-profiler tilbage

Ten Hag skulle angiveligt have besluttet sig for at beholde Ronaldo, og en af den nuværende Ajax-træners første gerninger for The Red Devils bliver ifølge The Telegraph at holde et møde med Uniteds nummer syv.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det engelske medie beretter, at en af de faktorer, som har spillet en stor rolle i ten Hans beslutning, er, at Ronaldo har vist god format under den nuværende krise i Manchester United, hvor angriberen har været altafgørende.

Derfor vil den nye United-manager overbevise Ronaldo om, at han skal blive i klubben, da han skal være en del af det nye projekt.

Inden den samtale bliver mulig, skal Manchester United og Cristiano Ronaldo dog først afslutte den igangværende sæson, hvor deres næste kamp i Premier League finder sted lørdag.

Medie: Real Madrid vil hente Ronaldo ‘hjem’

Her møder De Røde Djævle på udebane Brighton & Hove Albion næstsidste kamp i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P