1 min læsningMedie: Bayern henter kvit og frit ombejlet profil i Ajax Amsterdam

FC Bayern München har angiveligt sikret sig en forstærkning til de bagerste geledder fra den kommende sæson.

1 min læsning
Noussair Mazraoui
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at transfervinduet snart åbner.

Det betyder også, at adskillige fodboldspillere snart har kontraktudløb med deres nuværende klubber, og dette har også været tilfældet for Ajax Amsterdams marokkanske backprofil Noussair Mazraoui.

Det har i den seneste tid fået rygterne om et snarligt klubskifte til at blusse op, hvor blandt andre FC Barcelona har været meldt interesseret i den 24-årige forsvarsspiller.

Det bliver dog ikke den catalanske storklub, der fremover kommer til at kunne glæde sig over marokkanernes offensive kvaliteter på backpositionen, men i stedet FC Bayern München.

Det melder Kicker i hvert fald. Her mener man at vide, at Mazraoui underskriver en aftale, som løber frem til sommeren 2026.

Dermed forlader han til sommer – efter alt at dømme – Ajax Amsterdam, hvor han har spillet i hele sin aktive seniorkarriere.

Tidligere profil i Superligaen er på kontrakt i Ukraine: Ved ikke, hvad der skal ske

Her er det i skrivende stund blevet til 135 kampe, ti mål og ni oplæg i den hollandske storklub, der senere onsdag kan sikre sit 36. nationale mesterskab, hvis man formår at besejre SC Heerenveen på hjemmebane – eller hvis PSV Eindhoven taber til danskerklubben NEC Nijmegen, hvor Lasse Schöne, Mikkel Duelund og Magnus Mattsson spiller.

Timeline

Notifications

Notifikationer