2 min læsningKasper Hjulmand hylder Superliga-træner: Fantastisk mand for dansk fodbold

Kasper Hjulmand følger tæt med i Superligaen, hvor særligt én træner imponerer landstræneren.

2 min læsning
Kasper Hjulmand Superliga Kent Nielsen Mesterskab
Landstræner Kasper Hjulmand jubler med publikum efter venskabslandskampen imellem Danmark og Serbien i Parken, København, tirsdag den 29. marts 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Som dansk landstræner er det særdeles relevant at overvære Superligaen efter potentielle rekrutter til landsholdet.

Kasper Hjulmand har gennem sæsonen netop gjort dette, der ved sidste landsholdspause åbnede en mulighed for Brøndbys Andreas Maxsø, der stødte til truppen.

Tidligere Superliga-stjerne vinder kæmpe hæder i Tyskland

Som træner kan Hjulmand selvsagt heller ikke undgå at lægge mærke til taktikken bag Superliga-klubbernes spil, og her har særligt en træner begejstret landstræneren – nemlig Kent Nielsen fra Silkeborg IF.

I et interview med 6’eren deler Hjulmand nemlig ud af sin henrykkelse over det fantastiske fodbold, Silkeborg-træneren har implementeret hos oprykkerne i den nuværende sæson.

– Jeg har altid haft stor respekt for Kent (Nielsen, red.) Han er bare en rigtig god fodboldmand. Dybt loyal, en god kollega, bidrager altid fagligt, så jeg har stor respekt for Kent. Han er en fantastisk mand for dansk fodbold, konstaterer Kasper Hjulmand.

Selvom landstræneren oftest overværer de største danske profiler og udenlandske trænere i Premier League, Champions League og Bundesligaen, så lader den tidligere FC Nordsjælland-træner sig alligevel inspirere af Superligaen, da han bliver spurgt ind til om Kent Nielsen har en indflydelse på Hjulmand.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Den måde som Kent spiller på, det minder jo lidt om det, jeg forsøgte at gøre i FC Nordsjælland. Det der med at spille bolden rigtig meget, men jeg blev opmærksom, da han begyndte at spille i det her juletræ.

– Jeg har ikke set andre gøre det, og jeg var meget opmærksom på, hvordan han får det til at lykkes. Han ser spillerne, og hvad der er bedst for spillerne. Så laver han det her system og kører på, fortæller den betagede landstræner.

Hjulmand vil imponere Hjulmand: Har fire måneder

Kent Nielsen og Silkeborg har overrasket alt og alle, da de som oprykker er i færd med at vinde bronze i Superligaen.

Timeline

Notifications

Notifikationer