1 min læsningTidligere Superliga-stjerne vinder kæmpe hæder i Tyskland

Jesper Lindstrøm har haft en fantastisk debutsæson i Frankfurt i Bundesligaen, og nu hædres danskeren med en pris.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm Frankfurt Bundesliga pris årets rookie
Soccer Football - Europa League - Semi Final - First Leg - West Ham United v Eintracht Frankfurt - London Stadium, London, Britain - April 28, 2022 Eintracht Frankfurt's Jesper Lindstrom reacts REUTERS/David Klein

Jesper Lindstrøm skiftede i sommer Brøndby IF og Superligaen ud med Frankfurt og Bundesligaen.

Her han den 22-årige offensive spiller siden leveret den ene pragtpræstation efter den anden, og det har kastet en stor hæder ned over danskeren.

Lindstrøm har nemlig modtaget prisen som årets bedste rookie i Bundesligaen, som hylder den bedste unge spiller i løbet af sæsonen. Det er blandt andet foran landsmanden Jonas Wind, der spiller i Wolfsburg, at Lindstrøm placeres øverst på skamlen.

Præstationerne der leder op til prisen kommer efter 29 optrædener i Bundesligaen, hvor den tidligere Brøndby-spiller har scoret fem mål og lagt op til fire.

I europæisk sammenhæng har danskeren også taget et gevaldigt skridt op af rangstigen sammen med Frankfurt, der er nået hele vejen til finalen i Europa League. Real Betis, FC Barcelona og West Ham har alle måtte se sig slået af Lindstrøm og holdkammeraterne, der møder skotske Rangers i finalen.

Timeline

Notifications

Notifikationer