LaLiga

Medie: Barca har haft samtaler med Chelsea om Lukaku

Repræsentanter fra FC Barcelona skulle angiveligt have besøgt Chelsea for at snakke om en mulig handel af Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku Cesar Azpilicueta Ruben Loftus-Cheek
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea hentede sidste sommer Romelu Lukaku “hjem” for hele 113 millioner euro.

Belgierens ophold i Chelsea har dog været alt andet end en dans på røde roser, hvor Lukaku i en lang periode har haft svært ved at spille sig på holdet under Thomas Tuchels ledelse.

Det har skabt rygter rundt omkring i fodboldeuropa om, hvorvidt den 28-årige angriber allerede denne sommer kunne være på vej videre fra The Blues, hvor flere klubber har været sat i forbindelse med Lukaku.

Troværdig journalist: Profil forlader Chelsea – Barca har taget kontakt

En af de klubber er FC Barcelona, og netop den catalanske klub skulle ifølge et spansk medie også have holdt en samtale med Chelsea omkring en mulig handel.

SPORT melder nemlig, at Barcelonas sportsdirektør, Mateu Alemany, skulle have været på besøg i London for at snakke med den engelske klub. Det er dog ikke kun Lukaku, der har været oppe at vende i de to parters samtale.

Ifølge det spanske medie skulle de to Chelsea-spillere Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta nemlig også have været et samtaleemne, da FC Barcelona er interesseret i at hente begge spillere til klubben.

Medie: Juve vil bytte Matthijs de Ligt for Barca-profil

Hvor meget Chelsea forlanger for Romelu Lukaku, og hvor interesseret catalanerne er i belgieren skriver SPORT ikke noget om.

Lukaku fik lørdag en opblomstring for Chelsea, da han scorede begge mål i London-klubbens skuffende 2-2 resultat imod Wolverhampton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P