3F Superligaen

Emil Berggreen: Udgangspunktet er at jeg bliver i Sønderjyske, men..

For Emil Berggreen og SønderjyskE er overlevelse i Superligaen mere end drøm, end det er en reel mulighed. Den store angriber kommer dog som udgangspunkt til at tage turen ned i den danske 1. Divison med klubben fra Haderslev.

Emil Berggreen SønderjyskE
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Emil Berggreen har været lidt af en åbenbaring for SønderjyskE, siden han denne vinter vendte retur til dansk fodbold.

I fem superligakampe er det blevet til fire scoringer, men det har ikke kunnet redde SønderjyskE, der kun matematisk kan redde livet i Superligaen.

Emil Berggreen har kontrakt med Haderslev-klubben for yderligere en sæson, og den har han som udgangspunkt tænkt sig at leve op til, siger han i TV3-programmet Offside.

– Det kan jo ske, at der er noget, der vil være så spændende, at det vil være mere spændende end at blive i SønderjyskE, men udgangspunktet er at jeg bliver – det er sådan, jeg ser på det, lyder det fra Berggreen, der dog ikke langt fra er tilfreds med situationen.

– Det er ikke fedt. Det er ikke noget, jeg havde håbet på, men der er nogle omstændigheder omkring SønderjyskE, der gør, at jeg godt kan se mig selv i det. Dermed ikke sagt, at det var noget, jeg havde håbet på. Jeg ved, at der er noget interesse for mig, jeg har også hørt om interesse fra Tyskland, men det kommer ikke til at ske. Det skal jeg nok ikke igen, lyder det fra Berggreen.

Emil Berggreen raser: Er det en klar fejl?

Efter tiden i dansk fodbold hos blandt andet Brønshøj og Hobro, gik turen for Emil Berggreen til tyske Eintracht Braunschweig. Herfra gik turen videre til Mainz, Twente og Greuther Fürth, inden SønderjyskE denne vinter hentede den 193 centimeter angriber hjem til Danmark.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P