Emil Berggreen raser: Er det en klar fejl?

SønderjyskE-angriberen Emil Berggreen er ikke særligt forstående over annullering af SønderjyskE's mål til 2-1 i begyndelsen af anden halvleg - Jesper Hansen var heller ikke klar over, hvorfor målet blev tjekket af VAR.

Emil Berggreen raser over annulleret mål mod AGF i Superligaen.

SønderjyskE fik sin første sejr i Superligaen i syv måneder, da man mandag slog AGF hjemme i Haderslev med 2-1.

Alligevel var det langt fra en glad Emil Berggreen, der efterfølgende stillede sig op til interview.

Kort før slutfløjt var SønderjyskE-angriberen da også blevet sendt af banen, efter først at have brokket sig til et gult kort og dernæst at have skubbet AGF’s Mikael Anderson i jorden, hvilket udløste gult kort nummer to i samme sekvens.

Det var dog ikke kun det røde kort, og dermed udsigten til karantæne, der ærgrede SønderjyskE-angriberen efter kampen.

Således var han ikke videre forstående overfor annulleringen af det mål, han selv headede ind i begyndelsen af anden halvleg.

– Det annullerede mål, som de bruger fem minutter på at vurdere, om det er en klar fejl eller ej. Det er meget at bruge, for hvis det er en klar fejl, behøver man måske ikke fem minutter, tænker jeg, sagde han efter kampen til campo.dk.

SønderjyskE-træner om Berggreen-rødt: Han dummer sig

Emil Berggreen var dog ikke alene om at undre sig over det annullerede mål. Jesper Hansen i AGF-målet var nemlig heller ikke helt sikker på, hvordan det skete. Han var dog betydeligt mindre frustreret over situationen – selvfølgelig.

– Bolden kommer tæt ind under mål, og jeg står med [Emil] Kornvig og kan slet ikke se bolden, da den bliver headet ind og triller ind i højre side. Når jeg tænker tilbage, kan jeg ikke lige se, hvordan der kan være offside, men der må være blevet set på noget. Jeg opfattede det ikke i situationen, så jeg stod egentlig bare og tænkte, at det blev dømt som et mål, lød det fra Jesper Hansen til campo.dk efter slutfløjt.

Berggreen efter vild afslutning på AGF-kamp: Jeg ærgrer mig over egen dumhed

Den omtalte situation opstod kort inde i anden halvleg, efter 48 minutter af kampen, og som Emil Berggreen rigtigt nok påpeger, tog det ganske lang tid for VAR-dommerne og kampens dommer at afgøre, hvorvidt målet skulle annulleres for offside eller ej.

Målet blev dog som bekendt annulleret. Det skete på baggrund af, at Emil Kornvig afskærmede for Jesper Hansens udsyn fra en position i offside.

Du kan se situationen to minutter inde i klippet øverst i artiklen.