3F Superligaen

Ambitiøs Randers-profil drømmer om Serie A

Randers FC hentede sidste år Lasse Berg Johnson til klubben. I dag er den norske midtbanespiller allerede blevet en profil for de lyseblå, og nu åbner han op for fremtidsplanerne.

Lasse Berg Johnsen er glad for at være i Randers FC
22-årige Lasse Berg Johnsen er knap så overrasket over succesen i Randers efter skiftet fra den næstbedste række i Norge. Foto: Tobias Thomasen/campo.dk

22-årige Lasse Berg Johnson fra Randers FC er hurtigt blevet en nøglefigur for det kronjyske mandskab. Men selvom han drømmer stort, har han ikke travlt med at komme videre i karrieren før han er blevet en endnu mere profileret spiller.

– Det ved man jo aldrig. Jeg er ikke utålmodig. Jeg håber på at blive i Randers så længe som muligt. Men jeg drømmer om, at kunne komme til en top fem liga en dag, forklarer Lasse Berg Johnson, der særligt ser sig selv i Serie A, siger midtbaneslideren til campo.dk og uddyber om fremtidsdrømmene:

– Italien vil nok være det sted, der passede mig bedst. Det er en mere taktisk liga, der fascinerer mig. Men jeg er også realistisk. Nu vil jeg fokusere på at udvikle mig her i Randers, et sted som jeg er glad for være.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den vellidte norske Randers-spiller er også ret ambitiøs, hvad angår landsholdet. Også selvom han endnu ikke har optrådt for Norge tidligere, hverken på U- eller A-niveau.

– Men det er klart, at jeg også har et norsk landshold, jeg drømmer om at spille mig på i fremtiden. D, slutter han til campo.dk.

Lasse Berg kom til Randers FC fra norske Raufoss IL for 14 måneder siden, hvor han siden har gjort kometkarriere og etableret sig som en fast spiller under Thomas Thomasberg.

Det er blevet til 52 kampe for klubben fordelt over Superligaen, UEFA Conference League og Sydbank Pokalen. Her har midtbanekreatøren leveret ét mål og to assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P