3F Superligaen

Medie: Manchester United-spiller rygtes til superligaklub

Ifølge B.T. så kan en nuværende Manchester United-spiller være på vej til Superligaen denne sommer.

Juan Mata Donny van de Beek Nemanja Matic Manchester United
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Navne som Rafael van der Vaart, Jack Wilshere, Eric Djemba-Djemba, Khalid Boulahrouz og Roy Carroll har det tilfælles, at de har spillet i den danske Superliga.

Et nyt stort navn kan angiveligt blive den næste på den efterhånden lange liste af spillere, der har spillet på de allerstørste fodboldscener og i Superligaen i løbet af deres karriere.

B.T. podcast, Transfervinduet, melder nemlig, at en spiller fra Manchester United bliver kædet sammen med et skifte til FC Nordsjælland.

Medie: Ten Hag har taget beslutning om Ronaldos fremtid

Ifølge det danske medie så er der tale om Juan Mata, der har kontraktudløb med den engelske storklub til sommer. Forbindelsen mellem den spanske midtbanekreatør og FCN er dog ikke noget helt nyt.

De to parter har nemlig det tilfælles, at de begge er en del af det humanitære projekt Common Goal, hvor Mata donere en procent af sin løn til det gode formål.

B.T.’s podcast slår dog samtidig fast, at der ikke har været noget konkret møde i mellem de to parter, men at der løbende har været kontakt.

1,7 millioner United-stemmer: Disse spillere skal ud

Juan Mata har tidligere i karrieren tørnede tidligt i karrieren ud for Real Madrids andethold, RM Castilla, hvorefter turen gik til Valencia, Chelsea og så hans nuværende klub, Manchester United.

Den 34-årige midtbanespiller nød dog mest succes i sin tid i Chelsea, hvor han vandt Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P