2 min læsningTidligere Real-præsident: UEFA bør give os speciel titel

Real Madrid-præsidenten Florentino Pérez’ forgænger, Ramón Calderón, mener, at UEFA bør give Real Madrid en speciel titel efter de ekstraordinære knockout-kampe, som klubben har været en del af i dette års Champions League.

2 min læsning
tidligere Real Madrid præsident Ramon Calderon
Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid sikrede sig onsdag deltagelse i klubbens 17. Champions League-finale.

Vejen til finalen har dog langt fraværet en dans på roser for kongeklubben, der har været igennem tre knockoutkampe, hvor de i alle tre har været på randen af exit og på det nærmeste skabt mirakler alle tre gange.

– Det er vanskeligt for dem der ikke kender denne klub at forstå måden, man går ind til kampe, konkurrenceelementet, modstanden samt den evige tro på sejr. Jeg synes, at UEFA bør give os en speciel titel for det, der er sket i de her tre knockout-runder, siger den tidligere Real Madrid-præsident Ramón Calderón ifølge spanske Cope.

Efter et sikkert avancement fra gruppespillet, skulle der et mindre mirakel til, for at de nykårede spanske mestre slog Paris Saint-Germain ud i ottendedelsfinalen, men det mirakel sørgede Karim Benzema for med tre scoringer i den sidste halve time af returopgøret på Bernabeu.

I kvartfinalen var spanierne kommet fra Stamford Bridge med en 1-3-sejr, men da Chelsea efter 75 minutter af returopgøret bragte sig foran 0-3, skulle der igen noget ekstraordinært til. Efter en reducering fra Rodrygo i ordinær spilletid, blev Karim Benzema igen helten, da han i den forlængede spilletid sendte Real Madrid i semifinalen.

Highlights: Real Madrid i chok-comeback – besejrede City med 3-1 efter forlænget spilletid!

I onsdagens semifinale mod Manchester City lignede Real Madrid igen et hold på vej ud af turneringen, men med to overtidsscoringer af Rodrygo tvang madrilenerne igen opgøret ud i forlænget spilletid, hvor Benzema for tredje gang blev helten, da han omsatte et straffespark til videre avancement.

– Det var noget mytisk. Alle stjerner må have stået på linje for at noget sådant kunne ske, og jeg forestiller mig, at det har givet hjertestop hos folk. Der bliver talt om det i sportspressen overalt, for det var et mirakel for hele verden, lyder det om onsdagens kamp fra Ramon Calderon.

70-årige Ramón Calderón var præsident for Real Madrid i perioden fra 2006 til 2009.

Timeline

Notifications

Notifikationer