LaLiga

Medie: Stjerne har tilbudt sig selv til Barca

FC Barcelona har allerede med fire kampe tilbage af sæsonen måttet sande, at ærkerivalerne fra Real Madrid løber med det spanske mesterskab. Barca har sæsonen igennem kæmpet med resultaterne, og det har ikke mindst skyldtes en masse manglende mål. Den del har en af holdets tidligere store stjerner en ganske indlysende løsning på.

Luis Suarez vil gerne tilbage til Barca
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona skal score 11 mål i sæsonens sidste fire LaLiga-kampe, hvis ikke sæsonen skal slutte som den dårligste målscoringsmæssigt i 18 år.

Efter seks sæsoner i træk med 100 mål eller derover fra 2011-2017, er målscoringen sæson for sæson faldet lige siden, og med fire kampe tilbage af sæsonen, har Barca kun scoret 63 mål sæsonen igennem.

Dermed mangler de fortsat 22 mål for at tangere sidste sæsons 85 scoringer, men den Barcelona-baserede avis Sport skriver nu, at en af holdets tidligere stjerner, uruguayanske Luis Suarez, allerede i vinter kom med et indlysende løsningsforslag til sin tidligere klub.

Troværdig journalist: Profil forlader Chelsea – Barca har taget kontakt

Ifølge programmet El Ciringuito tilbød Luis Suarez tilbage i november Barca-præsident Joan Laporta at vende tilbage til klubben, og den historie bekræfter SPORT nu.

– SPORT har kunnet bekræfte dette tilbud og ved, hvornår det faldt. Det skete i november sidste år ved Ballon d’Or-gallaen. Luis Suarez og Joan Laporta mødtes der. Luis Suarez skulle uddele den syvende Ballon d’Or til sin gode ven Leo Messi, skriver den spanske avis.

FC Barcelona solgte i september 2020 Luis Suarez til Atlético Madrid, og efter at have været en af hovedarkitekterne bag hovedstadsklubbens mesterskab i sidste sæson, er uruguayaneren røg mere og mere ud af Diego Simeones hold.

Luis Suarez har i denne sæson kun spillet 90 minutter for Atlético Madrid i LaLiga fem gange, og selvom han hovedsageligt har været brugt som ind- eller udskifter, er han alligevel klubbens topscorer i turneringen med 11 mål.

Barca-forsvarer: Som angriber ville jeg bare være ordinær

I sine fem sæsoner i Barcelona scorede 35-årige Suarez 195 mål i 283 officielle kampe – altså et målgennemsnit på næsten 0,7 mål per kamp.

Ikke desto mindre skulle FC Barcelona have afvist at hente den erfarne målræv tilbage til klubben.

Ifølge transferjournalisten Gerard Romero har Atlético Madrid også tilbudt ham en etårig forlængelse af den kontrakt, som står til at udløbe denne sommer. Det skulle Suarez dog angiveligt heller ikke være interesseret i, da han ikke har været tilfreds med mængden af spilletid i sin anden sæson i klubben og derfor frygter en yderligere marginalisering i den kommende sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P