3F Superligaen

Viborg-profil: Rart med interesse udefra

Christian Sørensen erkender, at det er rart med interesse udefra, da det betyder, at man har gjort det godt. Dog er han glad i Viborg FF, hvor han har en vigtig rolle på holdet.

Christian Sørensen har været en stor profil for Viborg FF i efteråret. Noget, der angiveligt har medført interesse fra andre klubber
Christian Sørensen har været en stor profil for Viborg FF i efteråret. Noget, der angiveligt har medført interesse fra andre klubber. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

HOTEL GOLF CAMPOAMOR, ALICANTE

Viborg FF og CSKA Moskva tørnede onsdag eftermiddag sammen i en træningskamp i det sydspanske, hvor russerne vandt med 3-2.

Efter kampen fangede campo.dk Christian Sørensen til en snak om kampen, samt det netop lukkede transfervindue, hvor han på rygtebasis blev meldt mod et skifte til en anden klub.

– Det er altid rart, når der er interesse udefra. Det er et tegn på, at man gør det godt. Det tager jeg til mig. Nu glæder jeg mig bare til at spille Superliga igen. Det bliver et fedt forår, som vi skal i gang med, lyder det blandt andet fra Christian Sørensen til campo.dk, som dog slår fast, at han er mere end glad for at være i Viborg FF.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Efter superligagennembrud som 29-årig: Fodbold har altid betydet meget, men nu er der noget, som er endnu vigtigere

Hvis du har lyst til at høre hele interviewet, så kan det ses i videoplayeren øverst.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P