Highlights: Real Madrid i chok-comeback – besejrede City med 3-1 efter forlænget spilletid!

Real Madrid var længe i tovene mod Manchester City, der førte 1-0 til kort før tid. Real Madrid sikrede sig dog med tre mål i overtid og tillægstid den sidste finaleplads.

Real Madrid har nok engang leveret et vaskeægte Champions League-comeback… og skrevet Champions League-historie. Med en 3-1 sejr mod Manchester City efter forlænget spilletid, har spanierne sikret sig den sidste finaleplads, hvor de nu møder Liverpool i finalen den 28. maj i Paris.

Real Madrid var fra første fløjt et mål bagud i Champions League-semifinalen onsdag aften mod Manchester City, og dermed var hjemmeholdet tvunget til at komme frem på banen.

Det var dog gæsterne fra England, der viste sig farligst i løbet af kampen, og de lyseblå englændere kom foran med 1-0 med små 20 minutter igen. Riyad Mahrez bragte Pep Guardiolas mandskab på finalekurs efter 73. minutters spil på et flot spark ved nærmeste stolpe efter et lige så flot oplæg til Ilkay Gundogan.

Efter Manchester Citys scoring blev der for en stund stille på Santiago Bernabeu, og det helt store comeback lod vente på sig.. men så kom det også. Real Madrid, der netop har fejret det spanske mesterskab, leverede nemlig igen igen et vildt comeback.

De første to mål stod Rodrygo bag. Først efter 90 minutters spil på oplæg fra Karim Benzema, og sidenhen under to minutter senere, hvor det var Asensio, der assisterede. Og så skulle kampen i forlænget spilletid.

Efter 95 minutter bragte Karim Benzema Real Madrid foran 3-1 på et straffespark, og jublen brød igen for alvor ud på Bernabeu.

VILDT DRAMA i Madrid, hvor Manchester City igen storskuffede i turneringen, Pep Guardiola mangler at vinde med Manchester City.

Real Madrid – Manchester City 3-1 (’95 Karim Benzema)

Real Madrid – Manchester City 2-1 (’90 + ’91 Rodrygo)

Real Madrid – Manchester City 0-1 (’73 Riyad Mahrez)

Thibaut Courtois med klasseredning (’19 Bernardo Silva)

Drama og gule kort kort inde i kampen (‘8 Modric og Laporte)