2 min læsningSalah bryder tabu: Alle i Liverpool ønskede Real Madrid

Mohamed Salah indrømmer, at alle i Liverpool helst så Real Madrid som modstander i Champions League-finalen.

2 min læsning
Mohamed Salah Liverpool Real Madrid Champions League finale
Soccer Football - Champions League - Liverpool Training - AXA Training Centre, Liverpool, Britain - May 2, 2022 Liverpool's Mohamed Salah during training Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Tirsdag aften vaklede Liverpool i første halvleg mod Villarreal, men storklubben fik til sidst vendt kampen, der sikrede dem finalepladsen i Champions League.

Onsdag kunne et spændt Liverpool-mandskab så overvære, hvem de møder i finalen, da Real Madrid og Manchester City tørnede sammen på Santiago Bernabéu.

Thiago kan tangere Champions League-legendes finale-rekord

Madrilenerne overraskede alt og alle med to hurtige scoringer til sidst i kampen, og så skulle kampen afgøres i forlænget spilletid. Her kom Real Madrid mest sultne ud og de bookede dermed finalebilletten.

Hvis man tror på, at ønsker går i opfyldelse, så havde Liverpool-spillerne muligvis en finger med i spillet. Finalisternes helt store stjerne, Mohamed Salah, og resten af truppens ønske blev i hvert fald indfriet med Madrid-sejren.

– Hvis man spørger alle, (i Liverpool, red.) alle ønskede denne her kamp. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke har lov til at tale om det, men jeg har det fint med at tale om det – Jeg ønskede denne her kamp. Jeg ville gerne møde Real Madrid, inden den kamp blev spillet, siger Mohamed Salah til Sky.

– Jeg giver dem selvfølgelig ikke for meget kredit, men de er et utroligt hold med en fantastisk træner og fantastiske spillere.

Salah’s målrettede ønske om at møde netop Real Madrid i finalen kommer ikke uden grund. I 2018 mødtes de to hold i selv samme europæiske finale og her måtte egypteren forlade banen grædende efter en halv times spil, da Sergio Ramos rev kantspilleren i græsset.

Real Madrid vandt som bekendt finalen, der aldrig vil blive glemt for to målmandsdrop af Loris Karius og et akrobatisk saksespark af Gareth Bale. Det tog tid at bearbejde skuffelsen over at måtte forlade banen, men Salah tog skeen i den anden hånd.

Real-stjerne afslører: Ancelotti spurgte til råds i forlænget spilletid

– Man følte sig så skuffet. “ahh kom nu ikke i denne her kamp”, men ligeså snart man har tid, så glemmer man. Jeg fik ferie efterfølgende. På den ferie spurgte jeg mig selv – Hvad vil jeg gerne – Blive ved med at græde eller kæmpe mig tilbage. Jeg kæmpede mig tilbage på bedst mulig vis, og det er derfor vi er her nu, fortæller verdensstjernen.

Mohamed Salah får muligheden for revanche den 28. maj, når de to storklubber mødes i et brag af en finale på Stade de France i Paris.

Timeline

Notifications

Notifikationer