Champions League

Thiago kan tangere Champions League-legendes finale-rekord

Liverpool er i Champions League-finalen, og holdets spanske midtbaneprofil Thiago har mulighed for at tangere en imponerende Champions League-rekord, hvis han vinder den eftertragtede pokal sammen med Liverpool.

Thiago kan tangere Clarence Seedorfs imponerende Champions League-rekord
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Pablo Morano

Liverpools hotte midtbanespiller Thiago Alcântara kan se frem til at tangere en fornem Champions League-rekord.

Sammen med resten af spillerne fra Beatlesbyen kvalificerede den spanske midtbanespiller sig tirsdag til finalen i den fornemmeste europæiske fodboldturnering med en 3-2 sejr på udebane mod Villarreal.

Hvis den tidligere FC Barcelona- og Bayern München-spiller trækker sig sejrsrigt af Champions League-finalen i Paris lørdag den 28. maj, så bliver Liverpool den tredje klub, han vinder en Champions League-trofæet med.

Og det er en speciel præstation.

Det er der nemlig kun en spiller, der har gjort før ham, og det er ikke en hvilken som helst fodboldspiller, der er tale om.

Thiago, der tidligere har vundet pokalen med de store ører i sin tid i FC Barcelona og Bayern München, slutter sig til den hollandske legende Clarence Seedorf, som kan prale af tre Champions League medaljer med tre forskellige klubber.

Clarence Seedorf vandt i sin aktive karriere Champions League med henholdsvis Ajax (94/95), Real Madrid (97/98) og AC Milan (02/03 + 06/07), hvor han deltog i alle finalerne.

Thiagos første to trofæer i Champions League kom i 2010/2011, da FC Barcelona vandt turneringen samt i 2019/2029, hvor han sikrede sig titlen med Bayern München.

Avis: Liverpool i færd med at sikre sig historiens største trøjesponsor-aftale

Liverpools modstander i Champions League-finalen findes onsdag aften i kampen mellem Real Madrid og Manchester City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P