Champions League

Real-stjerne afslører: Ancelotti spurgte til råds i forlænget spilletid

Ifølge Real Madrid-stjernen Toni Kroos, spurgte klubbens cheftræner, Carlo Ancelotti, de erfarne spillere til råds i forbindelse med den forlængede spilletid mellem Real Madrid og Manchester City onsdag aften.

Real Madrid, Champions League, Manchester City, Toni Kroos, Carlo Ancelotti, Champions League-finale.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid måtte endnu en gang grave dybt og levere et comeback, da Manchester City var millimeter fra at sende den spanske storklub ud af Champions League onsdag aften.

I løbet af få minutter fik Real Madrid vendt et faretruende Champions League-exit til forlænget spilletid, da Rodrygo nettede to gange i dommerens tillægstid.

Med erfaring, fans og momentum på Real Madrids side, formåede de også at snuppe den samlede sejr i den forlængede spilletid, da Karim Benzema eksekverede et straffespark til 3-1.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Real Madrids Toni Kroos fortæller efterfølgende, at den erfarne Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, benyttede sig af rutinen i truppen undervejs i kampen.

– Ancelotti spurgte de erfarne spillere til råds i forbindelse med de taktiske ændringer i forlænget spilletid.

– Det beskriver perfekt, hvordan han er som manager. Det viser også meget godt, hvorfor han arbejder så godt med holdet, lyder det fra den tyske midtbanestjerne til Mundo Deportivo.

Highlights: Real Madrid i chok-comeback – besejrede City med 3-1 efter forlænget spilletid!

Real Madrid kan nu se frem til en gentagelse af Champions League-finalen fra 2018, når de lørdag den 28. maj klokken 21.00 brager sammen med Liverpool på Stade de France i Paris.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P