Premier League

Medie: Real Madrid vil hente Ronaldo ‘hjem’

Ifølge det engelske medie, planlægger Real Madrid at hente Cristiano Ronaldo hjem til den spanske hovedstad denne sommer.

Real Madrid vil hente Cristiano Ronaldo i Manchester United.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo har stadig evnerne foran mål, hvor det denne sæson er blevet til 23 mål.

Derfor skulle Real Madrid planlægge at hente Cristiano Ronaldo til sommer. Det skriver The Mirror.

Ifølge det engelske medie, har Cristiano Ronaldos indsats og målform denne sæson fanget opmærksomheden hos ledelsen i Real Madrid, der altså nu arbejder på en retur til klubben for den portugisiske stjerne.

Mediet skriver videre, at Cristiano Ronaldos fremtid i Manchester United i forvejen skulle være usikker. Det skyldes især, at der er blevet varslet den helt store udskiftning af Manchester United-truppen, når klubbens nye manager, Erik ten Hag, tager over til sommer. Her vil ten Hag angiveligt bygge en ny trup op fra bunden, hvor det primære fokus bliver på fremtiden, og med sine 37 år er det altså uvist, hvorvidt Ronaldo er en del af de planer.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Derudover skulle Cristiano Ronaldo heller ikke være synderligt begejstret over udsigten til misse Champions League i næste sæson, eftersom Manchester United lige nu indtager en sjetteplads Premier League, med fem point op til Arsenal og kun tre kampe tilbage – Arsenal har fortsat fem kampe tilbage.

Eriksens tidligere træner efter rygter: Han ville forbedre Manchester Uniteds midtbane

Skulle det ende med et skifte til Real Madrid for Cristiano Ronaldo denne sommer, vil det være en gentagelse af historien.

Den 37-angriber skiftede således fra Manchester United til Real Madrid tilbage i 2009. Dengang var det en rekordhandel som den dyreste spiller nogensinde, og Real Madrid måtte punge ud med omkring 713 millioner kroner.

Cristiano Ronaldos nuværende kontrakt med Manchester United løber frem til sommeren 2023, hvor han har option på at forlænge med et år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P