Premier League

Lingard sender subtil sviner til Manchester United

Jesse Lingard har formentlig spillet sin sidste hjemmekamp for Manchester United, og mens hans bror ikke lægger fingrene imellem, så er Lingard selv en smule mere diplomatisk i sin 'sviner' af Manchester United.

Jesse Lingard Manchester United fik ikke den afsked med Old Trafford
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds Jesse Lingard kommer næppe til at optræde i den røde Manchester United-trøje på Old Trafford igen.

Den 29-årige englænder har kontraktudløb til sommer, og da Manchester United mandag spillede sæsonens sidste hjemmekamp, så Lingard til fra bænken hele kampen.

I modsætning til spillere som Phil Jones, Juan Mata, Nemanja Matic og Edinson Cavani, som også alle har kontraktudløb til sommer, fik Lingard altså ikke lov at sige farvel til fansene på Old Trafford, og det fik efterfølgende Lingards bror, Louie Scott, til tasterne på instagram.

– 20 års blod, sved og tårer. Fire hjemlige trofæer, tre mål i cup-finaler. Ikke engang et farvel. Ingen overraskelse, at den står på Conference League næste år. Angriber spillere for jubelscener, mens klubben bliver solgt til Super League.

– I er drevet af folk, som ikke engang kender til offside-fælden. Uden klasse og det bør fansene indse. Har været der, siden han var ni år gammel og fik ikke engang en afsked. Godt klaret brormand – din familie er stolt, lød det fra Lingards bror.

Highlights: Manchester United kontrollerede Brentford og vandt sikkert 3-0

Helt så åbenmundet kan man ikke sige, at Lingard selv har været, men efter 232 kampe for Manchester United kunne offensivspilleren alligevel ikke lade være med at komme med en lille og ganske diskret sviner til klubben, som han har repræsenteret siden 2001.

På Twitter uploadede Lingard et billede af sig selv i en meget ung alder og iført en Manchester United-trøje. Billedet af den unge Lingard var ikke akkompagneret af nogen tekst, men blikket i den unge Lingards øjne taler sit eget tydelige sprog.

Jesse Lingard var i sidste halvdel af sidste sæson udlejet til West Ham, hvor det blev til ni mål i 16 kampe. I denne sæson har han spillet 22 kampe for Manchester United med to mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P