Bundesligaen

Premier League-topklubber duellerer: Fransk angriber på blokken

Arsenal, Chelsea og Tottenham har udset sig en fransk angriber til at styrke deres offensive linje til næste sæson.

Marcus Thuram jagtes af Tottenham, Arsenal og Chelsea
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal, Tottenham Hotspur og Chelsea har flere ting til fælles. Udover at have til huse i London, har de også en fransk angriber i sigtekornet.

Det drejer sig om Borussia Mönchengladbachs franske angriber, 24-årige Marcus Thuram, som angiveligt er til salg til en favorabel pris.

Sådan beretter Football London, der refererer til The Athletics oplysninger i transfersagaen.

Spansk medie: Real Madrid-spiller på vej til ligakonkurrent på rekordkontrakt

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Thuram har kontraktudløbet med den tyske Bundesliga-klub til næste vinter, hvorfor Mönchengladbach øjner et muligt salg af deres offensive kort, mens de kan indkassere et gedigent transferbeløb for ham.

Flere engelske kilder peger på, at transfersummen vil lyde på i omegnen af 15 millioner pund. Det svarer til godt og vel 130.000.000 millioner danske kroner.

Medie: Chelsea har fundet deres næste ‘Thiago Silva’

Når snakken falder på klubber i Premier League, der mangler angribere, er det særligt Arsenal, der bliver omtalt. Tidligere på sæsonen lod de Pierre-Emerick Aubameyang gå på en fri transfer til FC Barcelona, mens både Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah er på vej væk fra ‘The Gunners’.

Førstnævnte har kontraktudløb, mens Nketiah ved flere lejligheder har udtrykt et ønske om at komme væk fra klubben i jagten på mere kontinuerlig spilletid.

Det helt store Champions League 2022 overblik: Disse fire hold er tilbage – hvem er favorit til at vinde?

Desuden skulle et potentielt salg af rekordindkøbet Nicolas Pepe kunne indbringe et beløb, der nemt kan dække omkostninger ved at tilføje det tidligere Sochaux-talent Marcus Thuram til London-klubben.

Rygtet melder dog ikke noget om, hvem af de tre klubber, som er tættest på at lande den alsidige franske angriber.

Hvis efternavnet lyder bekendt, er det med god grund. Marcus Thuram er nemlig søn af den franske landsholdslegende Lillian Thuram, som spillede for klubber som FC Barcelona, Juventus og Monaco i sin glorværdige karriere.

Marcus Thuram har spillet 101 kampe for Mönchengladbach, hvor det er blevet til 28 mål og 22 assist på tværs af alle turneringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P