LaLiga

Spansk medie: Real Madrid-spiller på vej til ligakonkurrent på rekordkontrakt

Real Betis har angiveligt tilbudt en monsterkontrakt for en Real Madrid-midtbanespiller, som kan blive klubbens dyreste spiller i historien.

Isco kan være på vej til Real Betis
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Betis har tilbudt en historisk dyr kontrakt til en Real Madrid-midtbanespiller, der angiveligt bliver hentet til klubben for at erstatte nogle af de profiler, som kan være på vej væk til sommer.

Det drejer sig om Isco, der har spillet for hovedstadsklubben siden 2013. Dog med meget blandet succes – og begrænset spilletid i de seneste sæsoner.

Real-profil før CL-brag: Vi skal spille klogt

Rygtebørsen har længe sendt midtbanekreatøren væk fra Madrid-klubben, men nu skulle der være en konkret kontrakt på bordet for Isco.

Ifølge AS’s oplysninger, er der tale om en signifikant kontrakt, der dermed gør Isco til klubbens bedst betalte spiller – nogensinde.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det spanske medie beretter således, at Betis vil hente Isco til klubben på en toårig kontrakt med en svimlende årsløn på hele 74 millioner kroner, mens der ligeledes vil være en klausul, der muliggør en etårig forlængelse.

Ekspert om Eriksens næste skifte: Det bliver til denne klub!

Betis skal dog ikke bruge penge på selve overgangssummen, da Iscos kontrakt med ‘Los Blancos’ er passé til sommer, hvorfor han kvit og frit kan skifte til en anden klub.

Den spanske midtbanespiller er angiveligt et varmt emne i Betis, da flere profiler herunder Guido Rodriguez og Nabil Fekir er eftertragtede af flere europæiske klubber. Førstnævnte har flere bejlere fra den bedste engelske række, Premier League. Mens Nabil Fekir ligeledes er på blokken hos flere storklubber. Franske Fekir har dog for ganske nyligt forlænget sin kontrakt gældende frem til 2026. 

Det helt store Champions League 2022 overblik: Disse fire hold er tilbage – hvem er favorit til at vinde?

På trods af at spilletiden har været sparsommelig for Isco i Real Madrid, har han været medinvolveret i en lang række af trofæer gennem tiden.

Her er det blevet til fire vundne fire Champions League-titler, mens den spanske LaLiga er blevet vundet to gange. Desuden er Real Madrid et mulehår fra at sikre sig titlen i indeværende sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P