Premier League

Medie: Ten Hag blander sig i Eriksen-kapløb

Manchester United får denne sommer en ny manager i form af hollandske Erik ten Hag, og han har ifølge Daily Star i sinde at gøre Christian Eriksen til sin første signing som manager for Manchester United.

Christian Eriksen Manchester United Tottenham transferfri
Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke bare i Danmark, at interessen for Christian Eriksen er enorm.

Også i England og for den sags skyld i resten af fodboldeuropa bliver der set med spænding mod den danske landsholdsspiller, som har en ganske vigtig beslutning foran sig.

Den nuværende Brentford-spiller står nemlig uden kontrakt, når juni bliver til juli, og dermed kan han erhverves kvit og frit.

Det har sat gang i rygtemøllen, og særligt Eriksens tidligere klub, Tottenham, menes at være interesseret. Tottenham har i øjeblikket Antonio Conte som manager, og ham havde Eriksen som træner i sin første periode i italienske Inter – med lidt blandet succes.

Nu lader det dog til, at Tottenham kommer til at møde konkurrence fra Manchester United, som i sidste uge præsenterede den nuværende Ajax-træner Erik ten Hag som klubbens nye manager fra og med næste sæson.

Christian Eriksen trænede forud for sit skifte til Brentford med i sin tidligere klub Ajax, hvor det altså var Ten Hag, der var træner, og her skulle den 52-årige hollænder have set sig lun på danskeren. Det skriver Daily Star.

Ifølge det engelske medie ser Ten Hag den danske midtbanespiller som det perfekte køb i forhold til at kickstarte en revolution i Manchester United.

Highlights: Underholdende nullert i Brentford da Eriksen og co. drillede Tottenham

Til gengæld vil et skifte til Manchester United med 99 procents sikkerhed betyde, at der ikke kommer Champions League på programmet for Christian Eriksen næste sæson – noget som Tottenham stadig har en reel mulighed for at sikre.

Til gengæld stiller Daily Star spørgsmålstegn ved Eriksens ønske om at vende tilbage til klubben, hvor bestyrelsesformand Daniel Levy først i sidste sekund tillod Eriksen at skifte til italienske Inter i januar 2020.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P