Highlights: Randers FC sparker mesterskabskampen på vid gab i Parken

Forud for søndagens kamp havde Randers FC kun fået point i den første kamp i mesterskabsspillet, men i Parken fordoblede de den pointhøst, mens de samtidig åbnede mesterskabskampen.

Randers FC FCK F.C. København Superliga Mesterskabsspil

Efter tre nederlag i træk valgte Randers FC søndag et imponerende sted at komme tilbage på sejrssporet.

Det var nemlig på F.C. Københavns hjemmebane i Parken, at Thomas Thomasbergs tropper snuppede en 0-1-sejr med hjem til den kronjyske hovedstad.

Faktisk var det de gæstende jyder, der efter en forholdsvis lige første halvleg kunne være mest ærgerlige over, at der ikke var blevet scoret nogen mål.

I anden halvlegs begyndelse satte Randers sig endnu mere på kampen, og det var derfor overhovedet ikke ufortjent, da den ene af banens to Ankersen-brødre – den af dem der spiller i Randers FC – bragte gæsterne foran 0-1.

Stephen Odey spillede bolden tilbage til Vito Hammershøy-Mistrati, der med en fiks berøring sendte bolden bag eget støtteben og hen til Jakob Ankersen, der sparkede første gang og kunne se sin afslutning gå i målet uden chance for FCK-målmand Kamil Grabara.

Jakob Ankersen om sin tvilling: Her vil jeg gerne spille med ham igen!

Scoringen vendte spillets retning ganske markant, så det pludselig blev hjemmeholdet, der svingede taktstokken, mens udeholdet konstant lurede på kontraer.

Med godt fem minutter tilbage af kampen sendte F.C. Københavns spanske topscorer, Pep Biel, et farligt forsøg afsted mod mål, men Randers’ svenske målmand Patrik Carlgren fik viftet bolden til hjørne.

Københavnernes pres mod det randrusianske mål blev mere og mere intenst, men farligheden udeblev, og derfor blev det Randers FC, der for bare fjerde gang i 27 kampe kom fra Danmarks nationalarena med alle tre point.

… highlights fra kampen følger snarest..