VM 2022

2 min læsningFransk legende: England vil fejle til VM

Den franske legende Emmanuel Petit tror på, at England bliver en svær modstander til VM-slutrunden, men er ikke i tvivl om, at de nok skal fejle til sidst.

2 min læsning
England VM Qatar
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

De engelske fans har i mange år sunget: “It’s coming home. Football’s coming home,” når deres landshold har været til slutrunder.

England har da også klaret sig bedre i de senere år, hvor det blev til en semifinale ved VM i 2018, mens englænderne måtte se sig slået på målstregen af Italien, da de tabte EM-finalen sidste sommer.

Derfor er optimismen også større, end den har været i mange år for det engelske landshold, men ifølge en fransk legende, så kommer historien formentlig til at gentage sig, når VM-slutrunden bliver skudt i gang til november i Qatar.

Så er klokkeslæt og lokation klar: Få overblikket over Danmarks kampe ved VM

Emmanuel Petit, der i sin aktive karriere både vandt VM og EM med Frankrig, fortæller nemlig til SPORTbible, at selvom England uden tvivl bliver et stærkt hold til VM, så vil de formentlig fejle i sidste ende.

– Jeg er ret sikker på, at England bliver svære at slå. Men jeg er også ret sikker på, at de vil fejle i sidste ende. Det er altid den samme historie med England. Du placerer dem altid som en af favoritterne, men de falder altid fra til sidst.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg ved ikke, om det er på grund af staben eller på grund af spillerne, men nogle gange tror jeg, at de ikke kan håndtere det pres, som de er lagt under.

– Når de når sidste del af turneringen, så kan du mærke presset på nogle af spillerne. Både fysisk og på kropssproget. Måske er det derfor, siger Petit.

VM 2022 Qatar: Danmarks trup

England har kun en gang i historien vundet en slutrunde. Det skete i 1966, da det engelske landshold besejrede Vesttyskland i VM-finalen med 4-2.

Til VM i Qatar er England kommet i gruppe med Iran, USA og en endnu ukendt modstander fra Europa. De resterende VM-grupper kan de se her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer