VM 2022

2 min læsningSå er klokkeslæt og lokation klar: Få overblikket over Danmarks kampe ved VM

Danmarks første kamp ved VM bliver spillet allerede klokken 14.00 dansk tid.

2 min læsning
Danmark spiller første kamp ved VM 2022 i Qatar den 22. november klokken 14.00 dansk tid mod Tunesien.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Danmark spiller sin første kamp ved VM 2022 i Qatar den 22. november, og her kan man allerede nu sætte kryds i kalenderen og bede chefen om at få tidligt fri – Er man under uddannelse, skal man nok sørge for at holde fraværsprocenten så langt nede, at man kan tillade sig at pjække de sidste timer.

Danmark spiller nemlig sin første kamp ved VM tirsdag den 22. november klokken 14.00 dansk tid. I Qatar vil klokken være 16.00. Det oplyser FIFA, der efter fredagens lodtrækning har fået fastlagt kampprogrammet.

Danmarks første kamp bliver mod Tunesien, og kampen bliver spillet på Education City Stadium i Al-Rayyan, der kan huse omkring 45.000 tilskuere.

Danmarks anden kamp ved slutrunden bliver spillet lørdag den 26. november klokken 17.00 dansk tid. Her er der tale om puljens suverænt stærkeste modstander, når Danmark skal byde Frankrig op til dans på Stadium 974 i Ras Abu Aboud, hvor der er plads til cirka 40.000 tilskuere.

Danmarks sidste puljekamp bliver spillet onsdag den 30. november klokken 16.00 dansk tid mod enten Forenede Arabiske Emirater, Peru eller Australien. Kampen afvikles på Al Janoub Stadium i Al Wakrah, der ligeledes kan huse 40.000 tilskuere.

Hvem af de nævnte nationer, der bliver Danmarks sidste modstander i puljen ved VM, afgøres den 13. eller 14. juni med en playoff-finale mellem Peru og vinderen af opgøret mellem Forenede Arabiske Emirater eller Australien.

Kjær om VM-lodtrækning: Vi skal gå videre

Åbningskampen ved VM 2022 i Qatar bliver kampen mellem Holland og Senegal. Opgøret bliver afviklet klokken 11.00 dansk tid den 21. november.

Danmarks kampe ved VM 2022 i Qatar:

  • Danmark – Tunesien, 22. november klokken 14.00 dansk tid.
  • Danmark – Frankrig, 26. november klokken 17.00 dansk tid.
  • Danmark – (Modstander endnu ikke fundet), 30. november klokken 16.00 dansk tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer