Dansk Fodbold

Mæhle om kritik fra træner: Grinte lidt af det hele

Joakim Mæhle fik fornyligt kritik af sin cheftræner i Atalanta, men det tager den danske landsholdsspiller med oprejst pande og et smil.

Joakim Mæhle Pierre-Emilie Højbjerg Landsholdet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Joakim Mæhle har været en åbenbaring på det danske landshold under Kasper Hjulmand, hvor han ofte er kampafgørende.

Sådan er tilværelsen dog langt fra på landsholdsspillerens klubhold, Atalanta, hvor Mæhle har haft svært ved at tilføre landsholdsformen til kampene for sin italienske klub.

Atalanta-profil storroser Joakim Mæhle

Det medførte fornyligt, at danskerens cheftræner, Gian Piero Gasperini, sendte en stikpille afsted mod landsholdsdarlingen, da han mener, at Mæhle ikke spiller godt nok i Atalanta.

– Alle afbrydelserne med landsholdet har været lidt af et problem i forhold til at bevare fokus på ligaen her. Men han er en meget pålidelig spiller, og så håber vi, at han også kan score de mål, han scorer på landsholdet, her, siger Gian Piero Gasperini til TV2 Sport.

Selvom det for mange nok ville være nogle voldsomme beskyldninger at få fra sin egen træner, så tager landsholdsbacken det dog med oprejst pande.

– Jeg har nogle venner på besøg lige nu, og vi grinte lidt af det hele i artiklen. Det er ikke noget, der går mig så meget på. Jeg er både glad, når jeg spiller her, og glad når jeg spiller på landsholdet, siger Joakim Mæhle til TV 2 Sport.

Mæhle om EM: Vi drak måske lidt mere end vi burde

Den 24-årige dansker erkender dog også, at niveauet desværre ikke har været det samme på klubholdet, som på landsholdet, hvilket har været en frustration i Mæhles hverdag.

I øjeblikket er Joakim Mæhle slet ikke at finde i Atalantas kamptrup. Det skyldes, at danskeren forleden blev opereret for blindtarmsbetændelse, hvilket ifølge hovedpersonen selv holder ham ude indtil næste weekend.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P