Dansk Fodbold

Atalanta-profil storroser Joakim Mæhle

Joakim Mæhle modtager store roser fra holdkammeraten Hans Hateboer, selvom det halter med spilletiden i Atalanta.

Joakim Mæhle får ros af sin holdkammerat i Atalanta, Hans Hateboer.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsdarling Joakim Mæhle, høster store roser herhjemme, hver gang han tørner ud for det danske landshold.

Her er han noteret for ni mål i 25 kampe, men virkeligheden er noget anderledes i den dynamiske wingbacks klub i Italien.

Joakim Mæhle er således blot noteret for et enkelt mål og en assist for Atalanta i Serie A denne sæson.

Minutterne på banen for danskeren er da også kun blevet mindre i løbet af sæsonen, hvor han i de seneste fem kampe blot har fået 89 minutter i aktion i Serie A.

Den manglende spilletid til trods, har holdkammeraten Hans Hateboer, ligesom så mange danskere, bidt mærke i Joakim Mæhles kvaliteter.

– I træningen ser man hans kvaliteter. Han er stærk, hurtig, dribler godt og har god teknik. Han er altid svær at spille mod, siger Hateboer til TV 2 SPORT og tilføjer, at Joakim Mæhle også har en styrke ved at kunne spille i begge sider af banen.

Medie: Mæhle ude med skade

Atalanta spiller torsdag aften klokken 18.45 det første af to kvartfinale-opgør mod RB Leipzig i Europa League. Det kom dog tidligere torsdag frem, at Joakim Mæhle sandsynligvis ikke er med for Atalanta på grund af en skade.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P