3F Superligaen

Ung AGF’er sikrede point: Sagde til David at jeg ville score

Det kom næppe bag på Frederik Ihler, da han scorede det udlignende mål for AGF ude mo FC Nordsjælland.

Frederik Ihler scorede sit første mål i Superligaen for AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AGF hentede med nød og næppe et point med fra udekampen mod FC Nordsjælland søndag, da Frederik Ihler gjorde det til 2-2 i dommerens tillægstid.

Den blot 18-årige angriber blev med målet noteret for sin første scoring i Superligaen.

Til trods for, at Frederik Ihler forud for kampen stadig havde sit første mål i Superligaen til gode, havde den unge angriber masser af selvtillid og tro på egne evner inden kampen.

Han fortæller således i et interview med Århus Stiftstidende, at han inden kampen havde lovet AGF-træner David Nielsen, at han ville score, hvis han kom på banen.

– På vej op til maden i går (lørdag, red.) sagde jeg til David, at han bare skal spille mig i morgen, så skal jeg nok score. Og jeg er glad for, at jeg holdt mit ord, sagde han til Århus Stiftstidende efter slutfløjt.

Frederik Ihler levede altså op til sin udtalelser fra dagen inden kamp, da han blot skulle bruge 18 minutter på banen for at indfri sit løfte.

Rasende AGF-anfører anklager FC Nordsjælland for at bruge feje tricks efter ‘vandkamp’

Frederik Ihler er et produkt af AGF’s ungdomsafdeling. Han er på kontrakt i klubben frem til udgangen af 2024.

Med søndagens uafgjorte resultat mod FC Nordsjælland, indtager AGF fortsat ottendepladsen i Superligaen. Her har ‘De hvii’e’ to point op til Viborg FF, der med en sejr mandag kan udbygge forspringet til fem point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P