Serie A

When in Rome: Abraham overgår Kane og topper statistik

Tammy Abraham har fået en flyvende start på sit Serie A-eventyr med Roma - Faktisk så flyvende, at han i denne sæson er den mest scorende englænder på tværs af de største ligaer.

Tammy Abraham England Roma Serie A topscorer
Soccer Football - Europa Conference League - Round of 16 Second Leg - AS Roma v Vitesse Arnhem - Stadio Olimpico, Rome, Italy - March 17, 2022 AS Roma's Tammy Abraham celebrates scoring their first goal REUTERS/Alberto Lingria

Det er sjældent, at engelske topspillere drager mod udlandet i jagten på succes.

Ikke desto mindre var det tilfældet, da Chelsea noget overraskende sendte Tammy Abraham til Serie A, hvor Roma stod klar med åbne arme.

Chelsea-profil inden mødet med Real Madrid: Totalt anderledes end sidst

Den 24-årige frontangriber har imponeret voldsomt i sin debut-sæson for hovedstadsklubben – Faktisk så meget, at han har været den mest målscorende englænder på tværs af de fem bedste europæiske ligaer.

23 kasser er den tårnhøje målnæse noteret for i konkurrencedygtige kampe, og det sætter resten af feltet bag ham.

Mange ville forvente at Tottenham og det engelske landsholds stjerne, Harry Kane, var at finde i toppen af listen, men i år har han mødt sin overmand. Kane har nemlig scoret 22 i den indeværende sæson, der placerer ham på andenpladsen.

Roma-englænder: Måske tilbage til Premier League for at lave larm der

Trods en forrygende personlig sæson for Abraham, kæmper han og holdkammeraterne om at holde fast i de europæiske pladser i Serie A. Med femtepladsen i behold ligger de til at spille Europa League næste sæson. De har dog et hul på fem point op til Juventus på fjerdepladsen og blot to point ned til ærkerivalerne og nærmeste forfølger, Lazio

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P