Champions League

Chelsea-profil inden mødet med Real Madrid: Totalt anderledes end sidst

Chelseas Hakim Ziyech mener ikke, at man kan sammenligne sidste års semifinale mellem Chelsea og Real Madrid med dette års Champions League-kvartfinale mellem de to storklubber.

Chelseas Hakim Ziyech mener, at Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid bliver total anderledes i forhold til sidst.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea og Real Madrid tørner sammen i den første af de to indbyrdes kvartfinaler i Champions league onsdag aften.

Det er to modstandere, der, trods det faktum, at de til dagligt spiller i forskellige ligaer, har et særdeles godt kendskab til hinanden på den internationale scene.

Således mødtes de i Champions League-semifinalerne i forrige års udgave af den prestigefyldte turnering. Her var det som bekendt Chelsea, der trak det længste strå, inden de senere hen kunne løfte pokalen med de store ører.

At Chelsea trak sig sejrrigt ud af opgøret over to kampe da de senest mødte Real Madrid, er dog langt fra ensbetydende med, at den er givet på forhånd i år. Det fastslår Chelseas Hakim Ziyech på klubbens hjemmeside.

– Det er en total anderledes situationen i forhold til sidste år. Det er en anden atmosfære, en anden tid, siger han og fortsætter:

– De (Real Madrid, red.) har også forbedret sig som hold, også med nogle unge spillere, så det bliver en helt anden kamp end for et år siden.

Hakim Ziyech mener, at især tilskuerne kommer til at få stor betydning for dette års kvartfinale mod Real Madrid.

– Vi ved, hvor svært det kan være mod Real Madrid. Vi mødte dem sidste år, og nu møder vi dem igen – denne gang med tilskuere. Det betyder, at motivationen kommer til at være anderledes, disciplinen burde også blive anderledes. Men det vigtigste er, at man bare skal nyde det.

– Den slags kampe – hvis ikke, du kan nyde dem, så har du bare at skifte sport, for de her kampe, er dem, man går og drømmer om. Det bliver en svær kamp, både fysisk og mentalt, men den skal helt sikkert nydes fra det første minut til det sidste.

Thiago Silva dissekerer Chelsea-skiftet: Glædelig nyhed i en sørgelig tid

Kampen mellem Chelsea og Real Madrid bliver fløjtet i gang onsdag aften klokken 21.00 i London.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P