VM 2022

2 min læsningHjulmand om VM i Qatar: Jeg har overvejet mit job

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, fortæller, at omstændighederne i Qatar forud for VM-slutrunden har fået ham til at tænke over sit job.

2 min læsning
Kasper Hjulmand Danmark Landsholdet VM i Qatar
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Danmarks herrelandshold har kun været i fremgang, siden Kasper Hjulmand overtog landstrænerposten i august 2020.

Efter et succesfuldt EM, hvor det blev til en semifinale, så er Danmark klar til at indtage VM-slutrunden i Qatar til november oven på en suveræn kvalifikation i gruppespillet.

Overblik: Dem kan Danmark komme i VM-pulje med

Omstændighederne i værtsnationen har dog fået Kasper Hjulmand til at tænke over tingene, hvor han overfor TV2 erkender, at landstrænerjobbet har været til overvejelse.

– Ja, det har jeg overvejet rigtig meget. Det har jeg tænkt rigtig meget over – også da jeg sagde ja til jobbet. De her mange, mange nuancer, der er i situationen, er svær. Det er da en del af de overvejelser, som jeg har haft og har, fortæller Hjulmand.

Campo.dk har tidligere interviewet Kasper Hjulmand omkring hele situationen i Qatar, samt hvorvidt det danske landshold eventuelt skulle boykotte slutrunden. Det kan du læse mere om herunder.

Hjulmand om VM-kritik: Ikke ligeglad med menneskerettigheder bare fordi man vil spille fodbold

Senere fredag er der VM-lodtrækning, hvor grupperne til slutrunden i Qatar bliver bestemt. I den forbindelse har Hjulmands assistenstræner, Morten Wieghorst, fortalt, at han har en drømmegruppe til det danske landshold.

Lodtrækningen starter klokken 18:15 og kan ses på TV2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer