3F Superligaen

Ny FCK-svensker: Vil hjælpe holdet til at vinde mesterskabet

FCK kunne onsdag aften præsentere Viktor Claesson som ny spiller i klubben, hvilket den svenske landsholdsspiller er glad for oven på sit ophold i russisk fodbold.

F.C. København FCK Superligaen Viktor Claesson
Foto: Andreas Højbjerg, fck.dk.

Tidligere onsdag gik rygterne på, at F.C. København ville hente den svenske landsholdsspiller Viktor Claesson på en fri transfer.

Senere selv samme dag er den handel nu blevet offentliggjort på københavnernes hjemmeside, hvor den nytilkomne FCK-spiller sætter nogle ord på skiftet til Superligaen.

– Jeg kunne ikke se mig selv fortsætte i russisk fodbold efter de ting, der er sket i Ukraine og derfor blev jeg enig med klubben om, at vi ophævede aftalen.

– Jeg er meget glad for, at jeg nu får muligheden i F.C. København, som jeg selvfølgelig kender rigtig godt fra en masse svenske landsholdskammerater gennem årene.

– Jeg ser frem til at komme til København, og gøre alt jeg kan for at hjælpe holdet til at vinde mesterskabet, og så må vi se, hvad fremtiden bringer efter det, siger Viktor Claesson til FCK’s hjemmeside.

Ny FCK’er: Vil gerne bidrage med mere personligt

Den svenske landsholdsspiller har fået trøjenummer 15 i F.C. København, og Claesson vil allerede være spilberettiget til superligaklubbens kamp mod AaB på søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P