VM 2026

Southgate: Kun VM-titlen er godt nok for os

Den engelske landstræner Gareth Southgate ser VM-titlen som det eneste resultat, der reelt tæller.

Gareth Southgate England VM Qatar 2022
Gareth Southgate og England forbereder sig til venskabskampen imod Schweiz. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

‘It’s coming home’ blev aldrig en realitet for England under sommerens EM-slutrunde, da briterne måtte se sig slået af italienerne i finalen.

Nu står VM i Qatar 2022 for døren, hvor det eneste acceptable resultat for landstræneren Southgate, er at englænderne henter trofæet hjem.

– Vi ved, at det er svært at vinde turneringerne, og jeg mener, at det her (VM, Red.) er en virkelig konkurrencedygtig, fordi så mange af holdene er stærke. Vi er på rette kurs for at opnå det, og i vores hoveder, er en sejr det eneste, der vil tilfredsstille os, siger Gareth Southgate til Sky og understreger yderligere.

Harry Kane håber på opbakning fra kollegaer

– I sidste ende, så er det grunden til, at vi er med. Det er hvad, vi altid har været her for.

De engelske spillere er i øjeblikket samlet i landsholdslejren som forberedelse til testkampene imod Schweiz og Elfenbenskysten. Med EM-finalen på hjemlig grund i baghovedet mener Southgate, at der er plads til forbedringer.

– I de store øjeblikke skal vi blive bedre til at holde bolden i egne rækker og være mere modige, når vi har boldbesiddelsen. Vi gjorde det fint under turneringen, hvor der var et stort pres på os som hjemmebanefavoritter. Vi var en smule for passive uden bolden i finalen, fortæller landstræneren.

Reglen om fem udskiftere bliver gjort permanent

Englands første venskabskamp af de to bliver spillet lørdag aften klokken 18:30 på Wembley.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P