Europæisk Fodbold

Thierry Henry støtter Messi og sender sviner til PSG’s fans: Hvordan kan I buhe af historiens bedste?

Thierry Henry var alt andet end tilfreds med PSG's fans opførsel overfor Lionel Messi, i argentinerens seneste kamp for den franske klub.

Thierry Henry forsvarede Lionel Messi og skældte ud på PSG's fans, da han var ekspert i kampen mellem Monaco og PSG.
Foto: Valery Hache/AFP/Ritzau Scanpix.

Der har været kaos i Paris Saint-Germain efter de fornyligt overraskende røg ud af Champions League til Real Madrid.

Det har sidenhen fået flere af klubbens fans til at rette deres vrede imod nogle af PSG-spillerne, hvor især Neymar og Lionel Messi fik sig noget af en velkomst, da de spillede på Parc des Prince imod Bordeaux. Her blev brasilianeren og argentineren buhet af deres egne fans, hver gang de rørte bolden.

Det har fået den franske legende og tidligere Arsenal- og FC Barcelona-spiller, Thierry Henry, til at rette kritik imod PSG-fansene. Til Amazon Prime FR gav Henry nemlig Messi sin opbakning, mens han samtidig fortalte, hvilken betydning, argentineren har i den franske klub.

– I sidste uge der buhede PSG-fansene af Messi. Hvordan kan man buhe af historiens bedste? Den spiller, der har assisteret flest mål i Ligue 1?

– I dag var Messi ikke med, og der skabte de ingenting, fortæller Thierry Henry i forbindelse med PSG’s nederlag på 3-0 til Monaco.

Messi vil ikke hjem til Barca: Ønsker at blive i PSG

Henry spillede i 2007 til 2010 i FC Barcelona samen med Lionel Messi. Her nåede franskmanden at spille 121 kampe i den blå og røde trøje, hvori han scorede 49 mål og lavede 27 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P