3F Superligaen

Babayan i forbedret udgave: Jeg har fået nye offensive kompetencer

Edgar Babayan har fået nye offensive redskaber og kvaliteter, han ser frem til at benytte sig af i den røde Vejle-trøje.

Edgar Babayan er ny spiller i Vejle Boldklub, hvor han er genforenet med Peter Sørensen.
Edgar Babayan er ny spiller i Vejle Boldklub, hvor han er genforenet med Peter Sørensen. Foto: Alexander Walther Petersen.

Edgar Babayan er tilbage i danske fodbold for at tørne ud for Vejle Boldklub. Her han den teknisk stærke offensivsspiller allerede spillet sig på holdkortet ude på den ene kantposition.

Men ifølge den 26-årige armenier, er det ingenlunde den eneste position, han kan begå sig på.

Vejle-profil om fremtiden: Sommervinduet vil være et passende tidspunkt

– Jeg føler ikke, at jeg er blevet en dårligere fodboldspiller (efter udlandsophold med manglende spilletid, red.). Tværtimod, har jeg fået lagt en masse på, der gør, at jeg kan spille alle de offensive pladser, hvis du spørger mig, fortæller han til campo.dk og uddyber:

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg har arbejdet meget med mit duelspil, og specielt i hovedspillet, hvor jeg er blevet en smule mere aggressiv. Det er nogle små ting, men i det store hele kan det ændre to-tre procent i mit spil, forklarer han.

Babayan lovpriser træner: Han var den store grund til min succes

Retur til Superligaen efter sportsligt mislykket udlandsophold

Den tidligere Hobro- og Randerskant understreger desuden, at han på intet tidspunkt har fortrudt, at han tog til udlandet for at prøve sig af.

– Selvom jeg ikke fik den rolle, jeg gerne ville have på holdene i både letiske Riga FC og cypriotiske Pafos, er det ikke ophold, jeg fortryder. Faktisk slet ikke, fordi jeg netop har bygget noget mentalt og nogle nye kompetencer på mit spil.

– Det var bare ikke et sportligt match, men som sagt, ville jeg ikke have været udlandsopholdet foruden, slutter han til campo.dk.

Du kan se den armenske dribler i aktion, når Vejle møder AaB på udebane næste søndag kl. 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P