3F Superligaen

Maxsøs værdi som anfører er unik: Han giver alt, mens han er her

Brøndby-anfører Andreas Maxsø har to gange været tæt på at skifte væk fra Brøndby IF, senest i januar hvor franske Bordeaux var et varmt bud. Men selvom to transfers væk fra klubben er gået i vasken, er Maxsø stadig den naturlige og helt oplagte anfører.

Andreas Maxsøs tilstedeværelse i Brøndby-truppen er uvurderlig
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Andreas Maxsø har to gange været meget tæt på at skifte væk fra Brøndby IF, og i januar-transfervinduet blev der for en sikkerheds skyld hentet forstærkninger ind på den centrale forsvarsposition.

Men i januar kiksede et skifte til udlandet nok en gang for Brøndbys anfører, hvilket dog ikke ændrer en tøddel på hans rolle og indsats -den vil være nøjagtig den samme for de blå-gule. Det er der enighed om i truppen.

Andreas Maxsø er nemlig uvurderlig for Brøndby, når han nu skal spille sæsonen færdig for Niels Frederiksens mandskab.

– Han er et fyrtårn for os på og udenfor banen. Han går foran med et godt eksempel, og han giver alt, hvad han har. Det gør han, så længe han er her, så det vil være helt kontroversielt at gøre andet end at vælge ham til anfører, siger Niels Frederiksen til campo.dk.

Også i de bagerste geledder er der stor tilfredshed med, at Andreas Maxsø er blevet hjemme i Brøndby forud for et spændende forår, hvor der lige nu er fem point op til førstepladsen.

– Han er styrmand på vores hold og er altid god til at tage temperaturen på tingene, så det er ham vi følger, siger sidste skanse Mads Hermansen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brøndby-chef: Vi kan ikke have én superstjerne

Brøndby IF skal i første kamp møde FC Nordsjælland. Kampen spilles søndag den 20. februar i Farum.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P