3F Superligaen

Alves sagde ja med det samme: Jeg var ikke i tvivl

Brøndby hentede på transfervinduets sidste dag Frederik Alves hjem fra West Ham og Premier League. Selvom det ikke var planen igennem hele vinduet, så var den 22-årige dansker aldrig i tvivl, da tilbuddet kom.

Frederik Alves Brøndby
Foto: Brøndby IF

Frederik Alves Ibsen vendte i mandags tilbage til dansk fodbold.

Den nu tidligere West Ham-forsvarsspiller spillede ungdomsfodbold i Hvidovre IF på den københavnske vestegn. Blot seks kilometer derfra ligger Brøndby Stadion, og måske netop derfor tøvede han ikke længe, da netop Brøndby henvendte sig mod slutningen af transfervinduet.

– Jeg var ikke i tvivl. Jeg sagde ja med det samme. Altså det var ikke planen hele vinduet, og jeg fik det først at vide fredag for en uge siden. Min agent ringede til mig og sagde; ’Brøndby er..’, og da han sagde det, sagde jeg; ’Ja!’ – Jeg var ikke i tvivl overhovedet. Jeg ser virkelig det her som en mulighed for min karriere. Jeg er 21, så jeg er stadig ung, siger Alves, der dog rettelig er 22, til Discovery.

I England nåede Alves aldrig at få debut for West Ham, ligesom det blot blev til ni kampe i Sunderland, hvortil han var udlejet i efteråret.

Netop spilletid har danskeren med de brasilianske rødder da også prioriteret højt i forbindelse med sit skifte.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Brøndby debutant kan ikke vente: Alle i verden har hørt om Brøndbys fan
s

– Jeg vægter mest spilletid. Det kan godt være, at man har et fedt image ved at sidde på bænken i Premier League, og man sidder og kigger på de største stjerner spille ude fra sidelinjen, men det er bare ikke det, der driver mig. Det er mere at spille, så jeg ser en mulighed i at komme tilbage til Brøndby, lyder det fra Alves.

Frederik Alves så hele Brøndbys træningskamp mod Vålerenga fra tribunen, så den 195 centimeter høje midterforsvarer har stadig sin debut til gode. Den kan potentielt komme, når Brøndby på tirsdag møder Brentfords B-hold ved Atlantic Cup i Portugal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P