3F Superligaen

Brøndby-chef: Vi kan ikke have én superstjerne

I Brøndby er det kollektivet, der skal bære holdet hele vejen, og man vil ikke hente en gammel superstjerne. Det siger Jan Bech i et interview med Discovery +.

Vágner Love får sin startdebut for FC Midtjylland.
Foto: Daniel Stentz/fcm.dk

Jan Bech Andersen er ikke interesseret i at lave en ‘Vagner Love’.

Og hvad er så en Vagner Love? Det er, når man som klub køber en spiller, der er en meget større stjerne end alle andre, siger Jan Bech med henvisning til FC Midtjyllands køb af Vagner Love.

Ifølge Jan Bech ville det aldrig fungere i Brøndby, som selv var i dialog med Daniel Wass om at vende hjem til Superligaen.

– I den her fase, vi er inde i, kan vi jo ikke begynde at have en superstjerne inde her. Det vil forvride hierakiet, siger Jan Bech Andersen til Discovery +.

Brøndby IF var selv i spil til at hente den danske landsholdsspiller, Daniel Wass hjem, men det er en helt anden historie, siger Jan Bech.

– Daniel Wass er et godt eksempel. Ham var vi enige om, at han skulle inden for skiven. Det er ikke kun en god historie, men det er også meget relevante i forhold til at skulle til VM i Qatar. Men at tage en brasilianer der er oppe i 30’erne – nej det er ikke der, hvor vi er. Vi gør tingene på vores måde, og andre gør det på deres måde. Daniel Wass er en helt anden historie. Han ville være kulturbærer og en god historie, slutter Jan Bech.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
FCK-spiller: Vi er større end både Brøndby og FCM

Brøndby spiller mod Zenit til The Atlantic Cup i næstsidste sæsonforberedelse til forårets premie i Superligaen mod FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P