3F Superligaen

Vejle-chef lufter karriereplaner: Jeg kunne godt tænke mig at være højskoleforstander!

Vejle-bossen Peter Sørensen har haft noget at gøre med fodbold i mere end 30 år. Til spørgsmålet om, hvilket potentielt karriereskifte han kunne finde på at tage, peger pilen mod den spirende ungdom.

Peter Sørensen er glad for sin rolle som fodboldtræner, men udelukker ikke et karriereskifte
Foto: Alexander Walther Petersen

TUI MAGIC LIFE, BELEK

Peter Sørensen har beskæftiget sig med fodbolden det meste af sit liv, og de seneste små 17 år som træner i en perlerække af danske klubber. Men hvis han en skønne dag skulle skifte karrierespor, så ville det være for at forme og danne unge mennesker.

– Hvis jeg endelig skulle sige noget, så kunne jeg godt tænke mig at være højskoleforstander. Komme ind i en verden, hvor det handler om, at påvirke unge mennesker. At være med til at danne og uddanne – og på den måde forstærke den enkeltes muligheder for et godt og indholdsrigt liv, fortæller han til campo.dk.

Peter Sørensen fortæller dog, at de næste mange år, vil han fortsætte sin gerning som træner, også gerne i Vejle, hvis det bliver et langt og lykkeligt ægteskab.

– Jeg har det privilegium, at hvis det skulle ende sådan resultatmæssigt, at jeg bliver for evigt i Vejle, vil jeg også kunne klare mig. Så jeg tillader mig at koncentrere mig ene og alene om, at gøre det så godt som muligt her, slutter han med et smil på hotelværelset i Belek.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P