3F Superligaen

Gode nyheder til FCK: Zeca løber igen

F.C. København led i starten af oktober et alvorligt knæk i bestræbelserne på at vinde det danske mesterskab, da anfører Carlos Zeca blev korsbåndsskadet i superligakampen mod Viborg. Nu er der dog positive nyheder fra den 33-årige græker.

Carlos Zeca FCK FC København genoptræning knæskade
Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Der er næppe mange i F.C. Københavns trup, der føler sig mere hjemme, end Carlos Zeca gør i øjeblikket.

Københavnerne er nemlig på træningslejr i Zecas fødeland Portugal, men selvom han formentlig kan hjælpe holdkammeraterne med kommunikationen i det sydvestligste land i Europa, så kan han stadig ikke hjælpe dem på banen.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Ny FCK’er: Jeg smed alt for at komme til klubben

Zeca sidder nemlig fortsat ude med den korsbåndsskade, som han pådrog sig i starten af oktober, men mandag kunne han for første gang løbe en tur rundt om den bane, som holdkammeraterne trænede på.

– Det var virkelig dejligt at komme ud og løbe på banen igen. Det føles godt, og det er i det hele taget dejligt, at jeg kan være med omkring holdet hernede. Selv om jeg ikke kan være med i deres træning, så kan jeg træne og løbe samme sted, lyder det fra midtbanespilleren.

Selvom genoptræningen skrider planmæssigt frem for Carlos Zeca, så skal han næppe sætte næsen op efter mere spilletid i Superligaen i denne sæson, selvom Zeca selv håber at kunne fremskynde processen lidt.

LÆS OGSÅ 👇🏼👇🏼
Debutant-mål og straffe sikrede FCK sejren i testkamp

– Det går godt med genoptræningen, jeg følger planen, og alt går som det skal. Jeg ved, at jeg har den nødvendige tid til at komme tilbage til mit niveau, men måske kan vi fremskynde det lidt. Men det er ikke noget tema lige nu, vi tager det step for step, så jeg bliver helt klar, siger den 33-årige Zeca.

F.C. København har i Zecas fravær brugt Nicolai Boilesen som anfører i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P