1 min læsningBjörk efter Brøndby-skifte: Parat til at tage næste skridt i karrieren

Brøndby IF kunne søndag aften offentliggøre, at de har hentet den svenske angriber Carl Björk til Vestegnen.

1 min læsning
Foto: brondby.com

De forsvarende danske mestre, Brøndby IF, kunne søndag aften offentliggøre, at de har hentet svenske Carl Björk for erstatning til den netop solgte Mikael Uhre.

Den 22-årige angriber, der er blevet udstyret med en 4½-årig lang kontrakt og nummer 12 på ryggen, kunne i forbindelse med skiftet fra IFK Norrköping til Brøndby fortælle, at skiftet til Vestegnen var det rigtige for ham.

– Siden jeg kendte til Brøndby IF’s interesse, har jeg ikke været i tvivl om, at jeg var parat til at tage næste skridt i karrieren og blive en del af Brøndby IF.

– Jeg synes, Brøndby IF spiller på en måde, der passer mig rigtig godt, og Superligaen er en god liga, som jeg glæder mig til at prøver kræfter med.

– Skiftet sker på et rigtig godt tidspunkt, da Brøndby IF tager på træningslejr om et par dage, hvor jeg får rigtig god mulighed for at lære mine nye holdkammerater og trænerteamet at kende, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, siger den nytilkomne svenske angriber.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Officielt: Brøndby har solgt Morten Frendrup til Serie A-klub

22-årige Carl Björk formåede i den forgangne sæson i den svenske liga, Allsvenskan, at score syv mål i 26 kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer