1 min læsningTamme Tunesien har fortsat aldrig slået Burkina Faso, der er semifinale-klar

Der var to superligaspillere i aktion for Tunesien, der lørdag aften spillede kvartfinale mod Burkina Faso. Her fik den unge Dango Ouattara en nøglerolle - på både godt og ondt.

1 min læsning
Tunesien tabte til Burkina Faso, der er klar til semifinalen ved African Cup of Nations
Burkina Faso er klar til semifinalen ved dette års African Cup of Nations. Foto: Daniel Beloumou Olomo/AFP/Ritzau Scanpix

Tunesien – der havde Brøndby IF-spilleren Anis Slimane i startelleveren, bragede sammen med Burkina Faso i kvartfinalen ved dette års udgave af African Cup of Nations.

Vinderen skal i semifinalen møde enten Senegal eller Ækvatorialguinea, der spilles i morgen. Og her var det Burkina Faso, der trak det længste strå.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Toko Ekambi-show sender euforisk værtsnation i semifinalen
African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Kampreferatet fortsætter efter reklamen.

Foruden den startende Slimane, var OB-profilen Issam Jebali at finde på den tunesiske bænk til opgøret.

Tunesien startede opgøret bedst, men efter små ti minutter tog Burkina Faso stille og roligt over. Det førte til flere gedigne muligheder, hvor det dog aldrig for alvor blev farligt. I mellemtiden havde tuneserne stillet sig mere tilbage på banen for at lure på kontraomstillingerne.

Burkina Faso tog dog føringen kort før pausen, da Lorient-angriberen Dango Ouattara elegant gled forbi en lille håndfuld tunesere og nemt kunne score til 1-0.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Medie: Maxsø-transfer i et regulært turn-around!
Håbefuld Sviatchenko: Denne angriber vil passe perfekt ind i klubben

Tunesien prøvede ihærdigt at komme mere frem på banen, men manglede i særdeleshed skarpheden. Burkina Faso var ligeledes tæt på ved flere lejligheder, men det blev ved tæt.

Med små ti minutter igen blev Burkina Faso reduceret til ti mand, da kampens målscorer Dango Ouattara så direkte rødt for en albuetackling.

OB’s Jebali kom desuden på banen, men formåede ikke at udrette mirakler.

Burkina Faso er dermed klar til semifinalen, efter aftenens 1-0 sejr, hvor de møder vinderen af det resterende kvartfinaleopgør, som består af Senegal og Ækvatorialguinea.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer