3F Superligaen

OB henter australsk landsholdsspiller

Den australske landsholdsspiller Joel King skifter til OB på en kontrakt frem til sommeren 2025.

Joel King til OB
Joel King skifter til den danske Superliga og OB. Foto: ob.dk

OB har forstærket sig forud for forårets vigtige superliga-kampe.

Klubben har hentet australske Joel King som skifter omgående til OB, hvor han får en kontrakt frem til sommeren 2025.

Den 21-årige venstre back kommer til Fyn fra Sydney FC, der i sidste sæson blev nummer to i den bedste australske fodboldliga.

– Jeg glæder mig rigtig meget over skiftet til OB, som jeg ser som en ambitiøs fodboldklub. Nu glæder jeg mig til at prøve kræfter med den danske Superliga, og jeg glæder mig meget til at møde mine holdkammerater og klubbens fans. De kan begge se frem til at møde en spiller, der leverer hårdt arbejde og altid giver sig 100%, siger Joel King til ob.dk.

Torsdag præsenterede OB også Mihajlo Ivančević, og også lørdagens nye signing har stort potentiale, lover sportschefen i OB.

– Vi har fået en rigtig spændende mulighed for at hente Joel, og vi er sikre på, at han vil kunne bidrage meget med sine evner. I OB skal han være med til at øge konkurrencen i truppen, og det giver os samtidigt nogle andre muligheder i forhold til konstellationen i fireback-kæden, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: OB ophæver med angriber

Joel King vandt i sommer prisen som årets unge spiller i den australske A-League, og han har netop fået sin debut på det australske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P