1 min læsningOfficielt: OB har første forstærkning på plads

OB har netop offentliggjort købet af forsvarsspilleren Mihajlo Ivancevic, der kommer til klubben fra FK Spartak Subotica i Serbien.

1 min læsning
Mihajlo Ivančević
Mihajlo Ivancevic er ny mand i OB-trøjen. Foto: ob.dk

OB melder torsdag aften ud, at man har hentet sin første forstærkning i dette transfervindue. Der er tale om den serbiske forsvarsspiller Mihajlo Ivancevic, som kommer til klubben fra FK Spartak Subotica.

I OB har den 22-årige centrale forsvarsspiller fået en kontrakt til sommeren 2025. Noget, der vækker begejstring hos OB’s sportschef, Michael Hemmingsen.

– Mihajlo Ivancevic er en spiller, vi har fulgt i lang tid, og han er en rigtig spændende tilføjelse til vores trup. Han er forsvarsspiller med stort F, og han sætter en stor ære i at forsvare sit mål, siger OB-sportschef Michael Hemmingsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Han er kontant i sin spillestil, og han har en fornuftig fysik, der gør, at han er dygtig i duelspillet. Han har som 22-årig været anfører i sin seneste klub, hvilket vidner om, at han har stærke lederegenskaber.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: OB ophæver med angriber

– Foruden det eksisterende høje niveau hos ham, så ser vi også et stort potentiale i Mihajlo, og vi tror og håber på, vi kan være med til at udvikle ham til at blive en endnu dygtigere forsvarsspiller.

Mihajlo Ivancevic har i dag været i Odense for at bestå lægetjekket. Siden er han dog fløjet tilbage til Serbien for at få styr på flytningen, inden han har første træning som OB-spiller den 2. februar på fynboernes træningslejr i tyrkiske Belek.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer